xAcademie

Om de wereld een stukje mooier te maken hebben wij doeners nodig en gelukkig hebben veel jonge toekomstdragers goede ideeën om positieve veranderingen in het land teweeg te brengen. Om daadwerkelijk impact te kunnen realiseren, dien je als individu te weten waar je moet beginnen, hoe je een plan van aanpak opstelt, welke contactorganen je moet hebben, en welke vaardigheden je nodig hebt.

De NedMIxAcademie wil jonge toekomstdragers (18 - 30 jaar) middels 5 trainingen opleiden tot volwaardige impactleiders: personen die in het bezit zijn van de nodige leiderschapsvaardigheden én in staat zijn om goede ideeën om te zetten tot concrete acties.

De data voor de trainingen van komende lichting(en) zijn:

14 september, 21 september, 28 september, 12 oktober, 19 oktober en 26 oktober 2024

(Indien eerste datum van huidige lichting voorbij is kun je alleen aanmelden voor een volgende lichting.)

Lees hieronder meer over de trainingen en aanmelding. 

Tijdens de NedMIxAcademie:


In 5 trainingen doen deelnemers de volgende kennis en vaardigheden op:Praktische informatie:


Let op: er zijn meerdere lichtingen per jaar. Dus geef je sowieso op indien je graag mee wilt doen aan een van de volgende lichtingen. 

Indien je graag meer (gedetailleerde) informatie wil ontvangen, stuur dan een email naar academie@nederlandmaaktimpact.nl

Yasmine Alladin

Academieleider

"Wij zijn de NedMIxAcademie gestart, omdat veel jonge toekomstdragers de motivatie hebben om positieve impact te realiseren, maar niet altijd de juiste stappen en vaardigheden in huis hebben. De xAcademie zorgt ervoor dat die motivatie omgezet wordt in iets tastbaars." 

Hoessein Alkisaei

Voorzitter

Afgelopen lichtingen