Partner worden

Redenen om partner te worden

 1. Een unieke kans om te netwerken
  De programma's van NedMI bieden exclusieve netwerkmomenten aan waarop talrijke talenten gebundeld worden. Ambitieuze deelnemers en partners uit het hele land krijgen de gelegenheden om gelijkgezinden te ontmoeten en impactvolle ideeën met elkaar uit te wisselen.

 2. Voed deelnemers met kennis en ideeën
  Door jonge toekomstdragers aan NedMI te laten deelnemen, erkent u als partner de potentie van uw gedelegeerden, stimuleert u hiermee hun leiderschapskwaliteiten en wordt u een verbindende factor in inspiratie- en kennisdeling.

 3. Ontdek oplossingen voor de maatschappij
  Raak tijdens de de verschillende programma's van NedMI geïnspireerd door de gepresenteerde oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen.

 4. Maak je organisatie zichtbaar
  Organisaties hebben tijdens verschillende programma's de mogelijkheid hun opgedane ervaringen, kennis en visie met aanwezigen te delen. Ook kan de zichtbaarheid van organisaties middels NedMI mediakanalen worden vergroten.

 5. NedMIxTopconferentie
  Verzorg een workshop, neem deel aan een paneldiscussie, plaats een stand of neem het hoofdpodium en deel met het hele land hoe positieve impact kan worden gerealiseerd. Lees hier meer over de xTopconferentie.

 6. NedMIxAcademie
  Organisaties kunnen op diverse manieren bijdragen aan de xAcademie. Hier vergroten deelnemers hun kennis over persoonlijk leiderschap, sociaal ondernemen en professionele vaardigheden. De xAcademie stoomt de deelnemers klaar voor de toekomst en de uitdagingen die het met zich meebrengt. Lees hier meer over de xAcademie.

 7. NedMIxPlein
  xPlein is een platform waar jonge toekomstdragers, projectgroepen, en organisaties middels maatschappelijke projecten en opdrachten samenkomen. Het doel is zoveel mogelijk partijen aan elkaar te verbinden, zodat we elkaar versterken in het realiseren van positieve veranderingen binnen de maatschappij. Lees hier meer over de xPlein.

Paneldiscussie tijdens NedMIxTopconferentie van 2021, in samenwerking met Dutchtainables.

Partnerpakketten

Stichting Nederland Maakt Impact is geen commerciële organisatie. Alle opbrengsten worden volledig besteed aan het organiseren van alle programma's. Het NedMI team en eventuele vrijwilligers voeren alle werkzaamheden onbezoldigd uit. Dit geeft Nederland Maakt Impact de mogelijkheid om een groot aantal deelnemers, die het nodig hebben, van sponsoring te voorzien om aan verschillende NedMI programma's deel te nemen.

Onderstaande partnerpakketten hebben betrekking op de NedMIxTopconferentie. Bij aanschaf van één (of meerdere) partnerpakketten hebben de organisatie en bijbehorende deelnemer(s) automatisch toegang tot overige programma's van NedMI.

De onderstaande tarieven zijn op de periode van juni 2022 t/m september 2023 van toepassing.

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Platina: € 20.000,-

Goud: € 10.000,-

Zilver: € 4.000,-

Brons: € 2.000,-

Donaties

Nederland Maakt Impact is een stichting met een ANBI status. Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut. Een ANBI heeft een aantal belastingvoordelen:


 • Als een ANBI zelf schenkingen doet in het algemene belang, dan hoeft de ontvanger geen schenkbelasting te betalen.

 • Vrijwilligers die voor een ANBI werken, doen daarmee onder bepaalde voorwaarden een gift aan een ANBI.

 • Donateurs van een ANBI mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

 • Om in aanmerking te komen voor de aftrek van periodieke giften, moeten de donateur en de ANBI de gift vastleggen in een overeenkomst.


Lees hier meer over de stichting.

Voor meer details over mogelijke samenwerkingen en tarieven verwijzen wij u graag door naar ons complete salespakket.

Overige sponsormogelijkheden

Voor overige sponsormogelijkheden adviseren wij partners contact met ons op te nemen omtrent de mogelijkheden.