Salespakket NedMI

Organisaties en jonge toekomstdragers die deelnemen aan de xTopconferentie krijgen automatisch toegang tot overige programma's van stichting.

Wie neemt deel aan de NedMIxTopconferentie?

Gedelegeerden
Jonge toekomstdragers in de leeftijdscategorie 18-30 jaar die via partnerorganisaties zijn geselecteerd of onafhankelijk deelnemen.


Leiders

Nationale deskundigen die hun bagage aan kennis en ervaring inzetten om de doelen van de gedelegeerden en NedMI te steunen, en om bewustwording omtrent hedendaagse maatschappelijke onderwerpen te vergroten.


Partnerbesturen

Afgevaardigden van partnerorganisaties die gedelegeerden vergezellen en deelnemen aan netwerk- of leiderschap sessies tijdens de xTopconferentie.


Observatoren

Individuen die ouder dan 30 jaar zijn kunnen als observator deelnemen aan de xTopconferentie. Een vereiste hiervoor is dat een observator verbonden moet zijn aan een delegatie.

Wat gebeurt er tijdens de NedMIxTopconferentie?

Hoofdpodium
Op het hoofdpodium wordt er een groot aantal onderwerpen in verschillende vormen besproken: van panels geleid tot toespraken.


Plenaire sessies vormen de rode draad tijdens de xTopconferentie, waarbij de focus op overkoepelende thema’s ligt. Iedere plenaire sessie heeft gedelegeerde sprekers, die d.m.v. een selectieprocedure geselecteerd zijn om hun project en de bijbehorende impact te delen met het publiek. Tijdens deze sessies delen jonge toekomstdragers hun innovatieve oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van het heden en de toekomst.


De exhibitieruimte en bijpodia

Tijdens pauzes kunnen de gedelegeerden bij de additionele bijpodia in de exhibitieruimte netwerken, panels met experts bijwonen en samen met leiders deelnemen aan vraag-en-antwoord sessies.


Workshops

In het programma zijn eveneens op de overkoepelende thema’s gegronde workshops opgenomen. Deze worden verstrekt door deskundigen, organisaties of gedelegeerde partners. Centraal hierin staat de oefening en bijspijkering van praktische vaardigheden middels realistische casussen. Buitenom de workshops is er de gelegenheid om te netwerken.

Wat gebeurt er na de NedMIxTopconferentie?

Na de xTopconferentie keren deelnemers met een dosis aan nieuwe connecties, ervaringen en ideeën terug naar hun eigen woonplaats. Maar het meest essentiële van al: met een stijging in motivatie om een verschil te maken in hun eigen gemeenschappen.


Coördinerende ambassadeurs

Jaarlijks wordt er door Nederland Maakt Impact per stad/provincie een coördinerende NedMI ambassadeur aangesteld. Geïnteresseerden geven zich op en worden aan de hand van een selectieprocedure uitgekozen. De taken van deze coördinerende ambassadeurs zullen met name bestaan uit het stimuleren van verbinding en samenwerking tussen jongeren, het rapporteren van initiatieven van NedMI ambassadeurs, het versterken van de stemmen van NedMI ambassadeurs, en het bepalen van onderwerpen en thema’s van komende xTopconferenties. Om deze redenen zullen de coördinerende ambassadeurs het eerste aanspreekpunt zijn in hun eigen regio.


NedMIxAcademie

Na ieder jaarlijkse xTopconferentie vindt de NedMIxAcademie plaats. Deze xAcademie bestaat uit meerdere workshops en trainingen waarbij deelnemers worden getraind om hun ideeën te verwezenlijken. Deelnemers kunnen op zowel persoonlijk als professioneel vlak ondersteuning verwachten. Persoonlijk leiderschap staat daarom centraal tijdens deze bijeenkomsten. Raadpleeg de NedMIxAcademie pagina voor meer informatie.

Waarom partner worden?

Een unieke kans om te netwerken
De xTopconferentie biedt een exclusief netwerkmoment waarop talrijke talenten gebundeld worden. Ambitieuze jongeren uit alle provincies van het land krijgen de gelegenheid hun impactvolle ideeën met elkaar uit te wisselen.


Effectieve werknemersbehoud strategie

Door uw beste talenten naar NedMI te sturen, erkent u als partner de potentie van uw gedelegeerden, voedt u daarmee hun leiderschapskwaliteiten en wordt u een verbindende factor in inspiratie- en kennisdeling.


Talentontdekkingen

Het proces waarbij de partners van NedMI de gedelegeerden selecteren biedt een mooie kans voor het onderscheppen van zowel interne als externe talenten van de organisatie.


Maak uw organisatie zichtbaar

De opgedane ervaringen en afgelegde interviews kunnen ingezet worden om de zichtbaarheid van uw organisatie middels diverse mediakanalen te vergroten. Daarnaast is een stand in de exhibitieruimte een ander effectieve manier om uw bedrijfswaarden te presenteren tijdens de NedMIxTopconferentie.


Sociaal en maatschappelijk rendement op investering

Initiatieven als NedMI bewijzen keer op keer dat ze voor meer sociale cohesie in de maatschappij zorgen. De samenkomst van individuen met verschillende perspectieven op specifieke onderwerpen resulteert in meer begrip voor elkaar, maar ook in activering van zelfreflectie bij individuen. En dit is hoe groepen in een maatschappij stapsgewijs dichter bij elkaar komen.

Partnerschap mogelijkheden

Stuur een delegatie

 • Selecteer jonge toekomstdragers binnen uw organisatie

 • Selecteer uit een groep van jonge toekomstdragers in de maatschappij

 • Begin in samenwerking met NedMI een volledig nieuw sponsorprogramma

 • Zie hieronder het hoofdstuk ‘Ticketpakketten’.


Extra sponsoring

 • Sponsoring van catering / transport van sprekers en leiders tijdens de xTopconferentie

 • Een welkomstpakket voor gedelegeerden

 • Waterflessen / waterkoelers / consumptie / ...

 • Pennen / schrijfblokken / ...

 • T-shirts / petten / tassen / sjaals / regenjassen / ...

Ticketpakketten

* Alle prijzen zijn exclusief BTW
** Alle pakketten zijn exclusief accommodatie
*** Nederland Maakt Impact is een stichting met een ANBI-status


Platina pakket : €20.000,- (excl. BTW)

 • Eén sprekersslot op het hoofdpodium tijdens de xTopconferentie.

 • Sprekersparticipatie tijdens een bijpodiumsessie

 • Gratis toegang voor 60 deelnemers voor de NedMIxTopconferentie. Deze deelnemers zijn jonge toekomstdragers die intern of extern aan uw organisatie verbonden zijn.

 • Gratis toegang voor twee bestuursleden of observatoren (ouder dan 30 jaar)

 • Prominente promotie van uw merk tijdens de NedMIxTopconferentie (op banners, brochures, website)

 • 25% korting op Gouden pakket. Deze deelnemers zijn jonge toekomstdragers die intern of extern aan uw organisatie verbonden zijn.


Gouden pakket : €10.000,- (excl. BTW)

 • Gratis toegang voor 25 deelnemers aan de NedMIxTopconferentie. Deze deelnemers zijn jonge toekomstdragers die intern of extern aan uw organisatie verbonden zijn.

 • Gratis toegang voor één bestuurslid of observator (ouder dan 30 jaar)

 • Prominente promotie van uw merk tijdens de NedMIxTopconferentie (op banners, brochures, website)

 • 25% korting op Zilveren pakket. Deze deelnemers zijn jonge toekomstdragers die intern of extern aan uw organisatie verbonden zijn.


Zilveren pakket : €4.000,- (excl. BTW)

 • Gratis toegang voor 9 deelnemers aan de NedMIxTopconferentie. Deze deelnemers zijn jonge toekomstdragers die intern of extern aan uw organisatie verbonden zijn.

 • Promotie van uw merk op NedMI website

 • 25% korting op Bronzen pakket. Deze deelnemers zijn jonge toekomstdragers die intern of extern aan uw organisatie verbonden zijn.


Bronzen pakket : €2.000,- (excl. BTW)

 • Gratis toegang voor 4 deelnemers aan de NedMIxTopconferentie. Deze deelnemers zijn jonge toekomstdragers die intern of extern aan uw organisatie verbonden zijn.

 • Promotie van uw merk op NedMI website.

Extra’s

 • Overnachting: €100 euro (incl. BTW) voor gedeelde accommodatie per nacht

 • Overnachting: €150 euro (incl. BTW) voor privé accommodatie per nacht

 • Overnachting: €270 euro (incl. BTW) voor opwaarderen naar privé accommodatie tijdens de xTopconferentie (extra nachten zijn afhankelijk van beschikbaarheid van kamers)

 • Auto parkeren: op eigen kosten


Statafel verhuur

Partners kunnen hun eigen bekleding en materiaal meenemen.

 • €120 euro (excl. BTW) per statafel per dag

Er zijn meerdere partnerschapsvormen mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met ons op via partner@nederlandmaaktimpact.nl

Voor fiscale informatie over de stichting, lees hier verder.