Partners


De partners en vrienden van NedMI zijn essentieel voor het realiseren van positieve impact. Hun proactieve houding en deelname dragen direct bij aan de doelen van de organisatie om Nederland met de dag een stukje mooier te maken.

Wij danken bij voorbaat ieder partij die zich aansluit bij onze missie en visie.

5 redenen om partner te worden

  1. Een unieke kans om te netwerken

De conferentie biedt een exclusief netwerkmoment waarop talrijke talenten gebundeld worden. Ambitieuze deelnemers uit alle provincies van het land krijgen de gelegenheid hun impactvolle ideeën met elkaar uit te wisselen.

  1. Voed deelnemers met kennis en ideeën

Door jonge toekomstdragers aan NedMI te laten deelnemen, erkent u als partner de potentie van uw gedelegeerden, stimuleert u hiermee hun leiderschapskwaliteiten en wordt u een verbindende factor in inspiratie- en kennisdeling.

  1. Ontdek oplossingen voor de maatschappij

Raak tijdens de xTopconferentie geïnspireerd door de gepresenteerde oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen.

  1. Maak je organisatie zichtbaar

De opgedane ervaringen en afgelegde interviews kunnen ingezet worden om de zichtbaarheid van uw organisatie middels mediakanalen te vergroten.

  1. NedMIxAcademie

Organisaties kunnen op diverse manieren bijdragen aan de NedMIxAcademie. Hier vergroten deelnemers hun kennis over persoonlijk leiderschap, sociaal ondernemen en professionele vaardigheden. De academie stoomt de deelnemers klaar voor de toekomst en de uitdagingen die het met zich meebrengt.
Lees hier meer over de xAcademie.

Paneldiscussie tijdens NedMI2021, in samenwerking met Dutchtainables.

Er zijn verschillende manieren om partner te worden. Bezoek onze tarieven pagina of stuur een email naar partner@nederlandmaaktimpact.nl.


Partners NedMI2021