xTraining

Bij het realiseren van positieve maatschappelijke impact dien je bepaalde en specifieke vaardigheden in huis te hebben. Denk hierbij aan het opstellen van doelen, fondsenwerving, het schrijven van financiële rapporten, het doen van een impactmeting, het samenstellen van een team, kritisch denken en meer.

Het is heel normaal dat je niet alle benodigde vaardigheden bezit wanneer ergens aan wilt beginnen. Wij vanuit Nederland Maakt Impact zijn er bewust van dat een groot deel van de jonge toekomstdragers een aantal vaardigheden niet paraat hebben. Om deze reden is NedMIxTraining in het leven geroepen. NedMIxTraining is een programma met kortdurige trainingen waarbij een deelnemer specifieke vaardigheden opdoet. Deze trainingen vinden om de maand plaats. Blijf onze social media kanalen en website volgen voor updates omtrent deze trainingen. 

De eerstvolgende training zal op 27 juni 2024 in Den Haag plaatsvinden van 19:00 t0t 21:30.
(Indien je niet aanwezig kunt zijn bij een training dan kun je via het formulier aangeven dat je geïnteresseerd bent om een volgende training bij te wonen.)

Lees hieronder meer over de trainingen en aanmelding. 

Tijdens de NedMIxTraining:

Praktische informatie:


Volgende training:

De eerst volgende training gaat over het 'Impactvol pitchen'. Tijdens deze training doe je specifieke pitchvaardigheden op om overtuigend een publiek in je verhaal met te nemen. De praktische tips die je opdoet kun je zowel op een podium als in je dagelijkse leven kunnen toepassen. 


Let op: er zijn meerdere trainingen per jaar. Dus geef je sowieso op indien je graag een volgende training wilt bijwonen

Indien je graag meer (gedetailleerde) informatie wil ontvangen, stuur dan een email naar training@nederlandmaaktimpact.nl

Fiona Brosig

Training leider

"De NedMIxTraining zorgt ervoor dat jonge toekomstdragers met specifieke en effectieve  vaardigheden aan de slag gaan, zodat ze productiever worden in het realiseren van positieve maatschappelijke impact. Hiernaast helpen de vaardigheden die zij opdoen ook in het verdere dagelijkse leven."