I Look After You

November 2o21

Doorlopend

1 - 10 personen

Heel Nederland

Wat is de aanleiding van het project?

Er komen regelmatig verdwijningen, verkrachtingen of moordzaken op het nieuws en vaak zijn de slachtoffers vrouwen. Om de nodige bescherming te bieden heb ik deze app bedacht.

Wat is de aanpak en oplossing voor de maatschappelijke uitdaging?

De aanpak is dat we d.m.v. een app elkaar kunnen helpen in noodsituaties. Wanneer een persoon zich bedreigd voelt, kan hij of zij een noodwoord uitroepen. De app vangt dit op en stuurt in melding naar iedereen in de omgeving, zodat men te hulp kan schieten.

Wat zijn de verwachtingen met deze aanpak?

De verwachting is dat we een veilige omgeving creëren.

Wat voor ondersteuning wordt er gezocht?

Op dit moment ben ik op zoek naar financiële ondersteuning. Ook ben ik op zoek naar mensen die vrijwillig willen helpen om dit project uit te breiden en te laten draaien. Denk aan social media beheer, promoten van de app, kritisch nadenken over hoe we de app kunnen verbeteren, contacten leggen met externe bedrijven en meer. Mensen met communicatie en programmeer vaardigheden zijn erg welkom.

Wat krijgen bijdragers ervoor terug?

Allereerst zullen vele mensen dankbaar zijn voor de bijdrage dat geleverd is als de app daadwerkelijk wordt gebruikt. Daarnaast zal er ook een beloning zijn naarmate de app blijft groeien. 

Voor meer info, ga naar www.ilookafteryou.com 

Wil je aan dit project bijdragen? Geef dit aan via het volgende formulier.