NedMI2022 bijwonen


Hoe aan de xTopconferentie deel te nemen?

  1. Gesponsord worden: deelnemers die niet via een partner deelnemen maken kans om door NedMI gesponsord te worden voor een toegangsticket. Hierdoor kunnen ze kosteloos aan de xTopconferentie deelnemen.

  2. Via een partner: NedMI gaat samenwerkingen aan met organisaties uit verschillende sectoren die willen bijdragen aan het bouwen van een mooiere toekomst. Deelnemers kunnen via deze organisaties deelnemen aan de xTopconferentie. Indien u zelf een organisatie representeert en een delegatie deelnemers wilt sponsoren, zie dan hieronder hoe u een ticketpakket kunt aanschaffen.


Aanmelden voor deelnemers

Meld je hieronder aan voor een door NedMI gesponsorde toegangsticket. Hiermee kun jij kosteloos aan de xTopconferentie deelnemen. Indien je via een partnerorganisatie een aanmeldcode hebt ontvangen, dan kun je deze ook gebruiken.

Aanmelden voor organisaties

Als organisatie kunt u hieronder een ticketpakket voor uw delegatie aanschaffen. Als deelnemer kun je ook een brief naar je werkgever sturen om je toegangsticket gesponsord te krijgen indien je hier de mogelijkheid voor ziet.

Bijdragen aan NedMIxTopconferentie 2022

Indien je een workshop of training hebt, die van meerwaarde kan zijn voor de doelgroep tijdens de NedMIxTopconferentie of indien jij je als vrijwilliger wil opgeven voor tijdens de NedMIxTopconferentie, dan kun je dit via het formulier hieronder aangeven.